Coaching

Wilt u beter leren omgaan met stress in het werk?

Coaching als preventie

Er is nog geen sprake van vergevorderde klachten, maar je ervaart wel regelmatig stress in je werk omdat je bijvoorbeeld perfectionistisch bent of te vaak taken uistelt. Je wilt graag iets veranderen in hoe je je werk doet en beter om kunnen gaan met de stress die het werk met zich meebrengt.

Coaching kan hierbij helpen. Hierbij leer je om te gaan met werkstress en het vergroten van de effectiviteit in het werk zodat je niet uitvalt door bijvoorbeeld een burn-out.

Wie zijn wij

DenkPro is een kleinschalige en persoonlijke psychologenpraktijk in Gouda. We hebben geen wachtlijst, er is (deels) vergoeding mogelijk vanuit verzekeraars en kwaliteit staat voorop. Eén van de psychologen heeft een Engelstalige achtergrond en helpt u ook graag verder in het Engels.

DenkPro wordt geleid door GZ-psycholoog Jeroen Rohde, coach en cognitief gedragstherapeut. Door zijn achtergrond in zowel de psychologie als in bestuurskunde, is hij bovendien gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek.

De psychologen

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog en Coach

Niall Jassim

GZ-Psycholoog

Waarom coaching bij DenkPro?

Resultaatgericht

We richten ons op het effectiever functioneren in het werk, hierbij stellen we duidelijke doelen.

Cognitieve training

We kijken naar de problemen in je functioneren en proberen te begrijpen welke gedachten daarbij een rol spelen.

Opdrachten en gereedschappen

We geven regelmatig opdrachten zodat je tussen de sessies door kunt oefenen met de gereedschappen die worden aanreikt.

Onze werkwijzes

01

Aanmelding en intake

In het eerste gesprek besteden we aandacht aan de klachten en problemen waar je tegen aan loopt. Na het intakegesprek sturen desgewenst een verslag hiervan naar huisarts of bedrijfsarts. Aan het eind van het gesprek bespreken we hoe in grote lijnen een traject bij ons eruit ziet.

02

Duidelijke doelen stellen

Tijdens het tweede gesprek bespreken we de doelen die je wilt bereiken die we ook regelmatig evalueren. In het begin zijn de sessie vaak wekelijks, maar op de helft van het traject gaan we meestal spreiden naar 1 gesprek per twee weken zodat je meer tijd hebt voor het oefenen met nieuwe vaardigheden.

03

Nadruk op de rol van gedachtes

Binnen de sessies wordt vooral aandacht besteed aan gedachtes die negatieve emoties oproepen en gedachtes die je tegenhouden om meer effectief gedrag te vertonen. Daarnaast ligt bij werkgerelateerde problematiek de nadruk op het beter functioneren in het werk.

Meer weten?