(ONLINE) LOOPBAANCOACH IN GOUDA

Loopbaancoaching: ontdek wat je kan en wil

Weet je niet wat je écht leuk vindt qua werk? Zou je willen ontdekken waar jouw ultieme talenten liggen? Of heb je het idee dat jouw baan je superveel energie kost omdat je maar niet de juiste balans kunt vinden? Ga in gesprek met onze loopbaancoach Annalisa en ontvang passend, waardevol advies. 

Annalisa Berends

Annalisa Berends

Kom gemakkelijk en snel in contact met Annalisa!

Wat doet een loopbaancoach precies?

Een loopbaancoach helpt je te ontdekken hoe jij weer plezier haalt uit je werk en welke baan écht bij je past. Op het gebied van interesse én op het gebied van talenten. Want hoe glashelder dit misschien voor sommigen is, geldt dit niet voor iedereen. Een functie vinden die jou op het lijf geschreven is en deze vervolgens volledig eigen maken, is voor veel mensen makkelijker gezegd dan gedaan.

Een loopbaanadviseur gaat met je in gesprek en biedt passende begeleiding en coaching. Afhankelijk van jouw vraagstuk en doelen, krijg je bijvoorbeeld:

 

  • Antwoord op de vragen: wat wil ik, wat kan ik en wat is er mogelijk?;
  • Meer zelfinzicht en meer regie over je eigen loopbaan;
  • Handvatten om meer balans te vinden in je werk, zodat je er meer plezier uithaalt en het je minder energie kost;
  • Een nieuw loopbaanperspectief;
  • Inzicht in je kwaliteiten en talenten, evenals in onderliggende (werk)waarden en drijfveren.

Wanneer loopbaancoaching iets voor jou is

Loopbaancoaching is er voor iedereen die – op welke manier dan ook – vastloopt in zijn/haar loopbaan. Veelvoorkomende problemen bij mensen die loopbaanbegeleiding volgen zijn bijvoorbeeld:

  • Met steeds minder plezier naar je werk gaan;
  • Extreem vermoeid thuiskomen van je werk;
  • Het gevoel hebben dat je achter de feiten blijft aanlopen. Het werk is nooit af en er blijft nauwelijks vrije tijd over;
  • Altijd ‘ja’ zeggen. Ook als het niet in de planning past;
  • Altijd tegen hetzelfde pijnpunt aanlopen in het contact met je collega’s.
Loopbaan rails

In 3 stappen weer plezier in je werk

1. Een oriëntatiegesprek

Hierin vertel je jouw verwachtingen en je doel van dit traject. Indien gewenst schuift jouw leidinggevende of hr-vertegenwoordiger ook aan bij dit gesprek. Wil je het traject laten vergoeden door je werkgever, dan wil hij/zij namelijk vaak weten of jouw doelen aansluiten op wat het bedrijf wil.

 

 

2. Individuele coachgesprekken

In 5 tot 8 individuele coachgesprekken gaan jij en Annalisa aan de slag met het verkrijgen van inzicht in jouw loopbaanrichting en het vinden van antwoorden op je vragen. Annalisa maakt gebruik van bewezen modellen en coachtechnieken, waardoor je zeker weet dat de gesprekken echt waardevol zijn voor jou.

3. Eindgesprek en vervolgstappen bepalen

In de laatste sessie staan we bewust stil bij wat je geleerd hebt en hoe je je opgedane inzichten gaat omzetten in de praktijk. Net als bij het oriëntatiegesprek, is het ook hier mogelijk je leidinggevende of hr-vertegenwoordiger te laten aansluiten.

Annalisa Berends psycholoog

Over Annalisa: jouw loopbaanadviseur

Loopbaanadviseur Annalisa Berends heeft een achtergrond in arbeidspsychologie en ziet het als haar passie mensen te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen. Ze zet alles op alles om jou díé begeleiding te bieden die jou daadwerkelijk verder helpt.

Annalisa luistert naar haar cliënten, vraagt door, stimuleert en moedigt aan, met als doel haar coachees zelf antwoorden te laten vinden op de uitdagingen waar ze tegenaan lopen. Dit alles doet ze op een nuchtere, meelevende en doortastende manier.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de loopbaancoaching?

Werkgevers betalen per sessie € 148,- exclusief btw, per sessie van 45 minuten. Ben je particulier? Dan betaal je € 124,16 per sessie van 45 minuten.

Zijn er vergoedingsmogelijkheden?

Ja, er bestaan mogelijkheden om jouw loopbaancoachingstraject te laten vergoeden. Maar of jij daar recht op hebt, dat hangt af van je situatie.

Veel werkgevers reserveren bijvoorbeeld budget voor ontwikkeling en groei van hun medewerkers. Doet jouw werkgever dit ook, dan zou je eens kunnen vragen of jij dit mag inzetten voor loopbaanadvies.

Ben je ZZP’er? Dan kun je de kosten van het traject mogelijk als bedrijfskosten opgeven bij je belastingaangifte. Meer informatie hierover kun je aanvragen bij de Belastingdienst.

Hoe snel kan ik terecht?

Je kunt al binnen 1 werkweek bij Annalisa terecht voor (online) loopbaancoaching. Bij ons in de praktijk in Gouda óf online, gewoon vanuit je woonkamer.

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda