jeroen-rohde

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog en Coach

Bekijk profiel

Over ons

De psychologen

therapie

Jeroen Rohde

Mijn naam is Jeroen Rohde (1971), GZ-Psycholoog (BIG reg. nr. 59918218525) en coach in Gouda. Bij mijn praktijk DenkPro kan je terecht voor kortdurende begeleiding bij uiteenlopende problemen zoals bijvoorbeeld angsten, somberheid, trauma en stress. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek zoals overspanning en burn-out. Ik hanteer geen wachtlijsten zodat je snel bij mij terecht kan.

Ik hoor vaak terug van mijn cliënten, dat ik geduldig en rustig overkom. Ik vind het belangrijk dat de gesprekken in een accepterende en ontspannen sfeer plaatsvinden. Hierbij is er zeker plaats voor humor. Kortom, werken aan jezelf moet ook leuk kunnen zijn.

Naast dat ik gz-psycholoog en cognitief gedragstherapeut ben, heb ik ook de studie bestuurskunde afgerond. Ik heb zo’n 10 jaar ervaring in beleid, organisatie en management en 15 jaar ervaring als psycholoog in Gouda. Hierdoor kan ik iets extra’s bieden als het gaat om klachten die samenhangen met het werk. Vaak is het namelijk belangrijk dat je psycholoog ook de context goed begrijpt zodat je kan leren om effectiever te functioneren in de werksituatie.

Ik maak gebruik van uiteenlopende technieken waarvoor voldoende wetenschappelijk bewijs bestaat (evidence based) waaronder: Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance en Commitment Therapie, EMDR en (elementen van) Schematherapie.

 

Niall Jassim

Ik heet Niall Jassim, geboren in 1983 en ik ben GZ-Psycholoog (BIG reg. nr: 59918615125). Van oorsprong ben ik Engels, en heb het grootste gedeelte van mijn leven in Nederland gewoond. Ik ben tweetalig opgevoed.

Na afgestudeerd te zijn in Leiden in 2009, heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van een verscheidenheid aan problemen/klachten, zoals trauma, angsten, somberheid en werkgerelateerde problemen.

Ik werk met verschillende vormen van behandeling (bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, schematherapie, Acceptance en Commitment Therapie, EMDR en persoonsgerichte experientiele psychotherapie) en ik heb ervaring in het behandelen van mensen met relatieproblemen. Ik kan mensen zowel in het Nederlands als in het Engels behandelen.

Ik vind het belangrijk dat mijn clienten zich gehoord voelen, maar ook dat zij een groot aandeel hebben in hun behandeling. De behandeling bij mij neemt op deze manier de vorm aan van teamwork, gestoeld op rust en acceptatie.

niall-jassim
coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda