Over ons

Maak kennis met ons team

Benieuwd wie je straks tegenover je hebt? Bij DenkPro kies je zelf met wie jij het gesprek aangaat.

We stellen ons graag alvast aan je voor. 

jeroen-rohde

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog/coach

Cognitief gedragstherapeut

Annalisa Berends

Annalisa Berends

Psycholoog-NIP/coach

niall-jassim

Niall Jassim

GZ-Psycholoog/coach

niall-jassim

Sylvia de Leeuw

GZ-Psycholoog/coach

Jeroen Rohde

Jeroen Rohde

Is de oprichter van DenkPro en helpt cliënten met uiteenlopende problemen. Van angsten tot somberheid en van traumas tot (werk)stress/burn-outs: Jeroen wist zich in de loop der jaren te specialiseren in allerlei soorten problematiek. 

Cliënten beschrijven Jeroen als ‘geduldig’ en ‘rustig’. Hij hecht waarde aan een ontspannen en luchtige sfeer en tijdens zijn spreekuren is er zeker plaats voor humor.  

Een leuk feitje over Jeroen: hij is van meer vakgebieden thuis. In het verleden werkte hij als IT-consultant, bij de overheid en hij heeft een diploma Bestuurskunde op zak. Ervaring die vandaag de dag nog steeds van pas komt. Door zo’n 10 jaar lang bezig te zijn geweest met beleid, organisatie en management, begrijpt hij de context van werkgerelateerde klachten namelijk als geen ander.  

Jeroens methoden:
 • Cognitieve gedragstherapie 
 • Acceptance en Commitment Therapie 
 • EMDR 
 • (Elementen van) schematherapie 
Annalisa Berends

Annalisa Berends

Als coach met een achtergrond in arbeidspsychologie, helpt Annalisa haar cliënten met stressklachten, overspanning, burn-outs en loopbaanvragen. Ze weet mensen zó te ondersteunen en te stimuleren, dat ze het beste in zichzelf naar boven halen en erachter komen waar ze écht goed in zijn en wat ze drijft. 

Annalisa beschrijft haar behandelstijl als nuchter, meelevend en – waar het nodig is – doortastend. Ze luistert, vraagt door, stimuleert en moedigt aan, met als doel haar coachees zélf antwoorden te laten vinden op de uitdagingen waar ze tegenaan lopen. 

Ben jij Engelstalig? Annalisa is tweetalig opgevoed en spreekt hierdoor zowel vloeiend Nederlands als vloeiend Engels.  

Annalisa’s methoden:
 • Loopbaancoaching o.b.v. het Co-Active Model 
 • Cognitieve gedragstherapie 
 • Acceptance en Commitment Therapie 

Niall Jassim

Niall is geboren in Engeland en verhuisde op jonge leeftijd al naar Nederland. Na het behalen van zijn diploma Psychologie, specialiseerde hij zich in een verscheidenheid aan problemen en klachten. Hij behandelt bijvoorbeeld cliënten met trauma’s, angsten en somberheid, maar ook voor werkgerelateerde problemen of relatieproblemen kun je bij hem terecht. 

Niall beschrijft zijn behandelingen als ‘teamwork’. Waar hij graag optreedt als luisterend oor, geeft hij zijn cliënten ook de kans zélf een groot aandeel te spelen in hun behandeling. Hij vindt het belangrijk dat zijn cliënten zich echt gehoord en begrepen voelen. 

Goed om te weten: Niall is tweetalig en behandelt zowel in het Engels als in het Nederlands. 

niall-jassim
Nialls methoden:
 • Cognitieve gedragstherapie 
 • Schematherapie 
 • Acceptance en Commitment Therapie 
 • EMDR 
 • Persoonsgerichte experientiële psychotherapie 

Sylvia de Leeuw

Werkte 19 jaar lang als Rotterdamse politieagent en besloot toen een carrièreswitch te maken als GZ-psycholoog. Na alles wat ze in haar politiejaren had gezien en meegemaakt, was ze namelijk vastberaden de situatie nu vanuit een ander perspectief te bekijken. Ze wilde hulpverleners – én andere mensen – helpen met klachten zoals trauma’s en burn-outs.  

Specialiseerde zich hiernaast in uiteenlopende kortdurende behandelingen, zoals voor angsten, somberheid en stress. En door haar tweede baan in de Basis GGZ en in de Specialistische GGZ, heeft Sylvia de nieuwste ontwikkelingen in de GGZ altijd scherp op haar netvlies. 

De kracht van Sylvia zit hem in de manier waarop ze verbinding maakt. Ze accepteert je om wie je bent en creëert een sfeer waarin psycholoog en cliënt gelijkwaardig zijn. Geen autoritaire rol, maar een setting waarin de cliënt zich écht op zijn gemak voelt. Hierbij hoort ook: humor en ‘op zijn Rotterdams direct zijn’. 

niall-jassim
Sylvia's methoden:
 • EMDR 
 • Imaginaire Exposure 
 • Cognitieve gedragstherapie 
 • Acceptance Commitment Therapie 
coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda