Voor werkgever en bedrijfsarts

Medewerker met psychische klachten?

coaching in gouda

Terugkeer naar werk bij psychisch verzuim

Als uw medewerker is uitgevallen of dreigt uit te vallen door psychische klachten dan is het belangrijk dat deze snel en effectief wordt geholpen. DenkPro kan uw medewerker hierbij helpen met coaching of therapie. 

Wie zijn wij?

DenkPro is een kleinschalige en persoonlijke psychologenpraktijk in Gouda. We hebben geen wachtlijst, er is (deels) vergoeding mogelijk vanuit verzekeraars en kwaliteit staat voorop. Eén van de psychologen heeft een Engelstalige achtergrond en helpt u ook graag verder in het Engels.

DenkPro wordt geleid door GZ-psycholoog Jeroen Rohde, coach en cognitief gedrags- therapeut. Door zijn achtergrond in zowel de psychologie als in bestuurskunde, is hij bovendien gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek.

De psychologen

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog en Cognitief Gedragstherapeut

Niall Jassim

GZ-Psycholoog

Waarom therapie en coaching bij DenkPro?

Arbeid als medicijn

De re-integratie zien wij als helpend bij het klachtherstel. Hierbij leren we de medewerker op een andere manier te werken zodat klachten ook voor de toekomst voorkomen kunnen worden.

Snel

Binnen drie werkdagen een intake, waarna er een offerte wordt uitgebracht.

Goede communicatie

Na intake wordt een verslag wordt gestuurd naar de arbo-arts, er kan een driegesprek plaatsvinden samen met de werkgever en de arbo-arts wordt schriftelijk op de hoogte gehouden van de voortgang.

Onze werkwijze

01

Vragenlijstonderzoek

DenkPro is graag een partner bij preventie van psychische klachten en leveren we graag maatwerk. Hierbij valt te denken aan het afnemen van vragenlijsten om medewerkers die een risico vormen voor langdurig verzuim te identificeren. Desgewenst kan er een rapportage op afdelings- of organisatieniveau worden gemaakt. Risicovolle individuele medewerkers kunnen een screeningsgesprek aangeboden worden met een psycholoog om de resultaten te bespreken en eventuele vervolgstappen te bespreken.

02

Duidelijke doelen stellen

Tijdens het tweede gesprek bespreken we de doelen die je wilt bereiken die we ook regelmatig evalueren. In het begin zijn de sessie vaak wekelijks, maar op de helft van het traject gaan we meestal spreiden naar 1 gesprek per twee weken zodat je meer tijd hebt voor het oefenen met nieuwe vaardigheden.

03

Nadruk op de rol van gedachtes

Binnen de sessies wordt vooral aandacht besteed aan gedachtes die negatieve emoties oproepen en gedachtes die je tegenhouden om meer effectief gedrag te vertonen. Daarnaast ligt bij werkgerelateerde problematiek de nadruk op het beter functioneren in het werk.

coaching in gouda

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda