Ondernemers en zzp'ers

Aanbod voor ondernemers en zzp’ers

Als ondernemer ben je bevlogen. Soms is het lastig om een goede balans te houden tussen werk en privé en altijd maar om te gaan met de stress waarmee je te maken krijgt. Je hebt last van klachten zoals een burn-out of je wilt leren om beter om te gaan met de stress waarmee je dagelijks te maken krijgt. Een psycholoog kan je helpen met re-integreren na burn-out. 

coaching in gouda

De juiste psycholoog voor jou als ondernemer

Als je ondersteuning zoekt bij bijvoorbeeld re-integreren na burn-out dan als ondernemer kan de psycholoog met ervaring met een burn-out je helpen. Of misschien wel een psycholoog met een specialisatie in zzp’ers. Als je hierbij ondersteuning zoekt van een coach of therapeut wil je met iemand te maken krijgen die zelf weet hoe het is om zzp’er te zijn en hoe het is om te ondernemen. Bovendien is het belangrijk dat het ook iemand is die praktisch is en die ervaring heeft met het coachen van ondernemers en zzp’ers. Een zzp psycholoog kan je de ideale begeleiding bieden bij klachten die van toepassing zijn.

Als je als zzp’er door bijvoorbeeld een burn-out niet meer kan werken krijg je bovendien te maken met een andere soort van re-integratie dan wanneer je in loondienst bent. Ook dan is het belangrijk dat je hierin begeleid wordt door iemand die regelmatig te maken heeft met zzp’ers en re-integratie.

Psycholoog met ervaring met ondernemers

Jeroen Rohde is bestuurskundige en psycholoog en heeft ervaring op het gebied van management en organisatie en met werkgerelateerde problematiek. Bovendien heeft hij zijn eigen praktijk en is hij zelf zorgondernemer. Hij heeft na eerst tien jaar bezig te zijn geweest met organisaties en project-management de overstap naar de psychologie gemaakt. Hij weet dus uit ervaring wat er speelt in organisaties. Je kan bij hem binnen vijf werkdagen terecht voor een intakegesprek. Afhankelijk van de coachingsvraag of het probleem kan een deel van de kosten via de zorgverzekeraar vergoed worden, maar vaak is het financieel aantrekkelijker om de kosten als opleidingskosten op te voeren. Jeroen Rohde kan je helpen bij het re-integreren na een burn-out of als zzp psycholoog. 

Jeroen Rohde

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog/coach & Cognitief gedragstherapeut

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda