Therapie gouda

Voel je je somber, angstig of loop je vast?

therapie

Therapie Gouda: Heb je het idee er zelf niet meer uit te komen?

Voel je je overbelast en aanhoudend gestrest, heb je het gevoel de controle kwijt te zijn over je leven en heb je de laatste tijd steeds meer last van klachten zoals paniek, angst of somberheid? Heb je het idee er zelf niet meer uit te komen? Gesprekken met een deskundige kunnen dan helpen.

Wie zijn wij?

DenkPro is een kleinschalige en persoonlijke psychologenpraktijk in Gouda. We hebben geen wachtlijst, er is (deels) vergoeding mogelijk vanuit verzekeraars en kwaliteit staat voorop. Wij werken daarnaast online via beeldbellen en zijn ook goed bereikbaar vanuit plaatsen rondom Gouda, zoals Waddinxveen en Woerden.

DenkPro wordt geleid door GZ-psycholoog Jeroen Rohde, coach en cognitief gedragstherapeut. Door zijn achtergrond in zowel de psychologie als in bestuurskunde, is hij bovendien gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek.

De psychologen

jeroen-rohde

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog/coach

Cognitief gedragstherapeut

Annalisa Berends

Annalisa Berends

Psycholoog-NIP/coach

niall-jassim

Niall Jassim

GZ-Psycholoog/coach

niall-jassim

Sylvia de Leeuw

GZ-Psycholoog/coach

Waarom therapie bij DenkPro?

Resultaatgericht

We richten ons op het effectiever functioneren in zowel je werk- als je privésituatie.

Cognitieve gedragstherapie

We kijken naar jouw klachten en problemen in je functioneren en proberen te begrijpen welke gedachten daarbij een rol spelen.

Opdrachten en gereedschappen

We geven regelmatig opdrachten zodat je tussen de sessies door kunt oefenen met de gereedschappen die worden aanreikt.

Onze werkwijze

01

Aanmelding en intake

In het eerste gesprek besteden we aandacht aan de problemen waar je tegen aan loopt. Aan het eind van het gesprek bespreken we hoe in grote lijnen een therapietraject eruit ziet.

02

Duidelijke doelen stellen

Tijdens het tweede gesprek bespreken we de doelen die je wilt bereiken die we ook regelmatig evalueren. In het begin zijn de sessie vaak wekelijks, maar op de helft van het traject gaan we meestal spreiden naar 1 gesprek per twee weken zodat je meer tijd hebt voor het oefenen met nieuwe vaardigheden.

03

Nadruk op denken, doen en voelen

Binnen de sessies wordt vooral aandacht besteed aan gedachtes die negatieve emoties oproepen en gedachtes die je tegenhouden om meer effectief gedrag te vertonen. Daarnaast ligt bij werkgerelateerde problematiek de nadruk op het beter functioneren in het werk.

Coaching en therapie Gouda

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda