Therapie in gouda

Voelt u zich overbelast en aanhoudend gestrest?

Heeft u het idee er zelf niet meer uit te komen?

Voelt u zich overbelast en aanhoudend gestrest, heeft u het gevoel de controle kwijt te zijn over uw leven en heeft u de laatste tijd steeds meer last van klachten zoals paniek, angst of somberheid? Heeft u het idee er zelf niet meer uit te komen? Gesprekken met een deskundige kunnen dan helpen.

Wie zijn wij?

DenkPro is een kleinschalige en persoonlijke psychologenpraktijk in Gouda. We hebben geen wachtlijst, er is (deels) vergoeding mogelijk vanuit verzekeraars en kwaliteit staat voorop. Eén van de psychologen heeft een Engelstalige achtergrond en helpt u ook graag verder in het Engels.

DenkPro wordt geleid door GZ-psycholoog Jeroen Rohde, coach en cognitief gedrags- therapeut. Door zijn achtergrond in zowel de psychologie als in bestuurskunde, is hij bovendien gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek.

De psychologen

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog en Coach

Niall Jassim

GZ-Psycholoog

Waarom therapie bij DenkPro?

Resultaatgericht

We richten ons op het effectiever functioneren in zowel je werk- als je privésituatie.

Cognitieve gedragstherapie

We kijken naar jouw klachten en problemen in je functioneren en proberen te begrijpen welke gedachten daarbij een rol spelen.

Opdrachten en gereedschappen

We geven regelmatig opdrachten zodat je tussen de sessies door kunt oefenen met de gereedschappen die worden aanreikt.

Onze werkwijze

01

Aanmelding en intake

In het eerste gesprek besteden we aandacht aan de klachten en problemen waar je tegen aan loopt. Na het intakegesprek sturen desgewenst een verslag hiervan naar huisarts of bedrijfsarts. Aan het eind van het gesprek bespreken we hoe in grote lijnen een traject bij ons eruit ziet.

02

Duidelijke doelen stellen

Tijdens het tweede gesprek bespreken we de doelen die je wilt bereiken die we ook regelmatig evalueren. In het begin zijn de sessie vaak wekelijks, maar op de helft van het traject gaan we meestal spreiden naar 1 gesprek per twee weken zodat je meer tijd hebt voor het oefenen met nieuwe vaardigheden.

03

Nadruk op de rol van gedachtes

Binnen de sessies wordt vooral aandacht besteed aan gedachtes die negatieve emoties oproepen en gedachtes die je tegenhouden om meer effectief gedrag te vertonen. Daarnaast ligt bij werkgerelateerde problematiek de nadruk op het beter functioneren in het werk.

Meer weten?