Psycholoog Woerden

Balans in werk en privé
door anders denken

therapie

Psycholoog Woerden nodig?

DenkPro is een kleine praktijk niet ver van Woerden met een persoonlijke benadering voor therapie en coaching in Woerden. Er is geen wachtlijst en kwaliteit staat voorop. Je kan bij ons terecht voor uiteenlopende problemen, bijvoorbeeld voor angsten, paniekaanvallen en depressie. Vergoeding is mogelijk bij onze ervaren psychologen in de buurt van Woerden. Daarnaast richten we ons  op therapie en coaching rondom Woerden van werk gerelateerde kwesties zoals stress, burn-out en overspanning. Onze praktijk is gevestigd in Gouda, nabij Woerden. Daarom kunnen wij ook personen uit de buurt van Woerden helpen als psycholoog Woerden.

Coaching Woerden

Ben je op zoek naar een coach dichtbij Woerden, kies dan voor een DenkPro coach. Coaching rondom Woerden is erop gericht om te voorkomen dat je door stress en overbelasting niet meer je werk kan doen door je functioneren in het werk te verbeteren. Achter bepaald gedrag op het werk, zoals bijvoorbeeld perfectionisme schuilen vaak bepaalde overtuigingen die het onderwerp zijn van het coachingsproces, bijvoorbeeld het idee dat als je je werk niet perfect doet anderen je zullen veroordelen. Met coaching rondom Woerden leer je geleidelijk je overtuigingen te herkennen en te veranderen. Daarnaast kan coaching rondom Woerden gericht zijn op het verminderen van stress op het werk, doordat je hebt geleerd om te gaan met de ideeën die stress in de hand werken. Een coach uit de buurt van Woerden helpt je omgaan met je persoonlijke klachten.

Je doorloopt bij de coach rondom Woerden geen ingewikkelde toelatingsprocedures, krijgt geen ellenlange vragenlijsten en hebt ook niet te maken met steeds wisselende behandelaars. De coach rondom Woerden die je intake doet, is ook degene die met je het traject doorloopt. We stellen duidelijke doelen aan het begin van de behandeling, evalueren regelmatig en gebruiken evidence-based methoden. Zo krijg jij de perfecte coaching in de buurt van Woerden.

Tussen de sessies door krijg je huiswerk zodat je kunt oefenen met wat je tijdens de gesprekken met de psycholoog Woerden hebt geleerd. Het gaat er namelijk om dat je aan het einde van het proces verschillende gereedschappen in handen hebt waarmee je blijvend jezelf kan helpen.

De psychologen

jeroen-rohde

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog/coach

Bekijk profiel

Annalisa Berends

Annalisa Berends

Psycholoog-NIP/coach

Bekijk profiel

niall-jassim

Niall Jassim

GZ-Psycholoog/coach

Bekijk profiel

Online psycholoog Woerden

Al onze therapie en coaching kan op onze locatie in het centrum van Gouda worden gedaan. Zoek je liever coaching in Woerden zelf? Denk je dat de reistijd naar Gouda te ver is?  Dan is het misschien een mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving een videogesprek voeren met je online psycholoog Woerden. We kunnen gesprekken op locatie ook combineren met online sessies. De coaching in Woerden kan ingevuld worden naar wens. In de praktijk hebben we gemerkt dat online psychologische hulp goede resultaten oplevert, en dat bijna alles wat we in de praktijkruimte doen ook online kan. Onze cliënten komen ook uit Waddinxveen en Nieuwerkerk.

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda