Psycholoog Nieuwerkerk

Psycholoog zonder wachttijd

therapie

Psychologenpraktijk in Nieuwerkerk

DenkPro is een kleine psychologenpraktijk nabij Nieuwerkerk aan den IJssel met een persoonlijke benaderingswijze. Twee ervaren psychologen werken voor ons en hebben de mogelijkheid tot vergoeding. Er is geen wachtlijst en kwaliteit staat voorop.

Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor hulp bij depressie, paniekaanvallen, en trauma. Daarnaast richten we ons op het behandelen en coachen van werkgerelateerde vraagstukken zoals burn-out.

Onze psychologiepraktijk is gevestigd in Gouda, dus niet ver van Nieuwerkerk.

Coaching Nieuwerkerk

Ben je op zoek naar een coach dichtbij Nieuwerkerk dan is een coach van DenkPro een optie. Onze coaching is gericht op het voorkomen van (verergering) van klachten zodat je niet uitvalt door bijvoorbeeld een burn-out.

Onze coaches helpen de werkprestaties te verbeteren, bijvoorbeeld door vaker te leren delegeren. Achter niet effectief gedrag schuilen meestal bepaalde overtuigingen die het onderwerp zijn van het coachingproces, bijvoorbeeld het idee dat als je het niet zelf doet, dat dan niemand het doet. Met een coach leer je geleidelijk je overtuigingen te herkennen en te veranderen. Daarnaast kan coaching gericht zijn op het verminderen van ervaren werkdruk doordat je hebt geleerd om te gaan met stressopwekkende ideeën.

Hoe werken wij?

We stellen duidelijke doelen aan het begin van de behandeling, evalueren regelmatig en gebruiken wetenschappelijk onderbouwde methoden. Bij ons zal je geen lange vragenlijsten en wisselende behandelaars ervaren, ook zal je geen last hebben van ingewikkelde toelatingsprocedures. De psycholoog die de intake heeft gedaan, zal ook de behandeling uitvoeren.

Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten zodat je kunt oefenen met wat je hebt geleerd. Uiteindelijk is het belangrijk dat je aan het einde van het behandeltraject over verschillende hulpmiddelen beschikt die je ook na het traject kan blijven gebruiken.

De psychologen

jeroen-rohde

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog/coach

Bekijk profiel

Annalisa Berends

Annalisa Berends

Psycholoog-NIP/coach

Bekijk profiel

niall-jassim

Niall Jassim

GZ-Psycholoog/coach

Bekijk profiel

Therapie en coaching in Nieuwerkerk

Al onze therapie– en begeleidingswerkzaamheden kunnen op onze locatie in het centrum van Gouda worden gedaan. Denk je dat deze afstand te ver is en heb je liever coaching in Nieuwerkerk zelf? In dat geval kan je thuis in je vertrouwde omgeving een videogesprek voeren met je online psycholoog. We kunnen ook live gesprekken combineren met online gesprekken. In de praktijk hebben we gemerkt dat online psychologische hulp goede resultaten kan opleveren en dat bijna alles wat we in de praktijkruimte doen ook online kan. In de regio hebben wij ook cliënten uit ondermeer Woerden en Waddinxveen.

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda