Psycholoog Waddinxveen

Psycholoog in Waddinxveen zonder wachtlijst

therapie

Psycholoog in Waddinxveen?

DenkPro is een kleinschalige en persoonlijke psychologenpraktijk dichtbij Waddinxveen zonder wachtlijst waar kwaliteit voorop staat. Er werken bij ons twee ervaren psychologen en er zijn vergoedingsmogelijkheden. Je kan bij ons bijvoorbeeld terecht voor hulp bij depressie, angsten, trauma of als je aan je zelfvertrouwen wilt werken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in therapie en coaching rondom Waddinxveen bij werkgerelateerde problematiek, zoals burn-out. Onze psychologenpraktijk is in Gouda, dus niet ver van Waddinxveen.

 

Coaching Waddinxveen

Ben je op zoek naar een coach dichtbij Waddinxveen, dan is coaching bij DenkPro een mogelijkheid. Coaching bij DenkPro is gericht op het voorkomen dat je uitvalt op het werk door stress en overbelasting. Dit is een verschil met therapie waarbij er sprake is van een bepaalde klacht zoals bijvoorbeeld paniekaanvallen en je hierdoor niet meer kan werken.

Bij onze coaching richt de psycholoog rondom Waddinxveen op het verbeteren van het functioneren op werk door bijvoorbeeld leren vaker nee te zeggen. Achter dit gedrag zitten vaak bepaalde overtuigingen die onderwerp zijn van het coachingstraject, zoals bijvoorbeeld het idee dat anderen negatief over je zouden denken als je nee zou zeggen.

Bij coaching door een psycholoog rondom Waddinxveen leer je stap voor stap om dergelijke overtuigingen bij jezelf te herkennen en te veranderen. Daarnaast kan coaching gericht zijn op het verminderen van stress in het werk omdat je stressopwekkende gedachtes leert aan te pakken. De psycholoog uit de buurt van Waddinxveen helpt je gedurende het gehele coachingstraject.

 

Oefeningen voor thuis

Tussen de therapie sessies in Waddinxveen krijg je opdrachten mee zodat je kan oefenen met wat je in de sessie geleerd hebt. Uiteindelijk gaat het erom dat je aan het eind van het traject over verschillende gereedschappen beschikt waarmee je jezelf kan blijven helpen, ook na de therapie of het coachingstraject. De psycholoog rondom Waddinxveen begeleidt je op de ideale manier voor op de onafhankelijke wereld.

We stellen aan het begin van de behandeling duidelijk doelen, evalueren regelmatig en maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methodes. Bij de coach of psycholoog uit de buurt van Waddinxveen zal je geen ingewikkelde intakeprocedures meemaken, met lange vragenlijsten en steeds wisselende behandelaren. Dezelfde behandelaar die de intake doet zal ook de behandeling uitvoeren.

 

 

De psychologen

jeroen-rohde

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog/coach

Bekijk profiel

Annalisa Berends

Annalisa Berends

Psycholoog-NIP/coach

Bekijk profiel

niall-jassim

Niall Jassim

GZ-Psycholoog/coach

Bekijk profiel

Online psycholoog Waddinxveen

Al onze therapie en coaching is mogelijk op onze locatie in het centrum van Gouda. De psycholoog is ook beschikbaar in de buurt van Waddinxveen. Vind je deze afstand te ver en heb je liever coaching in Waddinxveen? Dan zijn gesprekken via beeldbellen vanuit je vertrouwde omgeving met je eigen online psycholoog wellicht een mogelijkheid. 

Ook kunnen we gesprekken op locatie combineren met online sessies. In de praktijk merken we dat psychologische hulp online tot goede resultaten leidt en dat vrijwel alles wat we in de praktijkkamer doen ook online mogelijk is. Onze cliënten komen uit omliggende regio’s als Berkel en Rodenrijs, Woerden en Nieuwerkerk aan de Ijssel. Voor een psycholoog rondom Waddinxveen kun je dus ook bij ons terecht,

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda