Psycholoog Waddinxveen

Psycholoog zonder wachtlijst

Psycholoog in Waddinxveen?

DenkPro is een kleinschalige en persoonlijke psychologenpraktijk dichtbij Waddinxveen zonder wachtlijst waar kwaliteit voorop staat. Er werken bij ons twee ervaren psychologen en er zijn vergoedingsmogelijkheden. Je kan bij ons bijvoorbeeld terecht voor hulp bij depressie, angsten, trauma of als je aan je zelfvertrouwen wilt werken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in therapie en coaching bij werkgerelateerde problematiek, zoals burn-out. Onze psychologenpraktijk is in Gouda, dus niet ver van Waddinxveen.

We stellen aan het begin van de behandeling duidelijk doelen, evalueren regelmatig en maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methodes. Bij ons zal je geen ingewikkelde intakeprocedures meemaken, met lange vragenlijsten en steeds wisselende behandelaren. Dezelfde behandelaar die de intake doet zal ook de behandeling uitvoeren.

Tussen de sessies krijg je opdrachten mee zodat je kan oefenen met wat je in de sessie geleerd hebt. Uiteindelijk gaat het erom dat je aan het eind van het traject over verschillende gereedschappen beschikt waarmee je jezelf kan blijven helpen, ook na de therapie of het coachingstraject.

Coaching Waddinxveen

Ben je op zoek naar een coach dichtbij Waddinxveen, dan is coaching bij DenkPro een mogelijkheid. Coaching bij DenkPro is gericht op het voorkomen dat je uitvalt op het werk door stress en overbelasting. Dit is een verschil met therapie waarbij er sprake is van een bepaalde klacht zoals bijvoorbeeld paniekaanvallen en je hierdoor niet meer kan werken.

Onze coaching is erop gericht om het functioneren op het werk te verbeteren door bijvoorbeeld leren vaker nee te zeggen. Achter dit gedrag zitten vaak bepaalde overtuigingen die onderwerp zijn van het coachingstraject, zoals bijvoorbeeld het idee dat anderen negatief over je zouden denken als je nee zou zeggen. Bij coaching leer je stap voor stap om dergelijke overtuigingen bij jezelf te herkennen en te veranderen. Daarnaast kan coaching gericht zijn op het verminderen van stress in het werk omdat je stressopwekkende gedachtes leert aan te pakken.

De psychologen

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog en Cognitief Gedragstherapeut

Niall Jassim

GZ-Psycholoog

Online psycholoog Waddinxveen

Al onze therapie en coaching is mogelijk op onze locatie in het centrum van Gouda. Vind je deze afstand te ver en heb je liever coaching in Waddinxveen? Dan zijn gesprekken via beeldbellen vanuit je vertrouwde omgeving met je eigen online psycholoog wellicht een mogelijkheid. Ook kunnen we gesprekken op locatie combineren met online sessies. In de praktijk merken we dat psychologische hulp online tot goede resultaten leidt en dat vrijwel alles wat we in de praktijkkamer doen ook online mogelijk is. Onze cliënten komen uit omliggende regio’s als Woerden en Nieuwerkerk aan de Ijssel

Meer weten?