Psycholoog Berkel en rodenrijs

Balans in werk en privé
door anders denken

therapie

Psycholoog Berkel en Rodenrijs nodig?

DenkPro is een praktijk met een persoonlijke benadering voor therapie en coaching in Berkel en Rodenrijs. Wij geloven dat je samen met een psycholoog sterker staat in het leven. Of het nu gaat om psychische klachten, angsten, depressie of (werk)stress; als je niet lekker in je vel zit, kan dit gevolgen hebben voor je levenskwaliteit. Je kan bij ons terecht voor uiteenlopende problemen. Wij helpen je graag weer op weg naar een fijnere en meer evenwichtige toekomst.

Vergoeding is mogelijk bij onze ervaren psychologen in de buurt van Berkel en Rodenrijs.  Onze praktijk is gevestigd in Gouda, daarom kunnen wij ook personen uit de buurt van Berkel en Rodenrijs helpen als Psycholoog in Berkel en Rodenrijs.

Coaching in Berkel en Rodenrijs

Ben je op zoek naar een coach nabij Berkel en Rodenrijs, kies dan voor een DenkPro coach. Coaching is erop gericht om te voorkomen dat je door stress en overbelasting niet meer je werk kan doen door je functioneren in het werk te verbeteren. Achter bepaald gedrag op het werk, zoals bijvoorbeeld perfectionisme schuilen vaak bepaalde overtuigingen die het onderwerp zijn van het coachingsproces, bijvoorbeeld het idee dat als je je werk niet perfect doet anderen je zullen veroordelen. Met coaching rondom Berkel en Rodenrijs leer je geleidelijk je overtuigingen te herkennen en te veranderen. Daarnaast kan coaching rondom Berkel en Rodenrijs gericht zijn op het verminderen van stress op het werk, doordat je hebt geleerd om te gaan met de ideeën die stress in de hand werken. Een coach van DenkPro helpt je omgaan met je persoonlijke klachten.

De coach uit Gouda stelt duidelijke doelen toegepast op de persoon. We kijken naar de problemen in je functioneren en proberen te begrijpen welke gedachten daarbij een rol spelen. Cognitieve training is een vorm van coaching in Berkel en Rodenrijs.

Tussen de sessies door krijg je huiswerk zodat je kunt oefenen met de gereedschappen die worden aanreikt tijdens de gesprekken met de psycholoog Berkel en Rodenrijs hebt geleerd. Het gaat er namelijk om dat je aan het einde van het proces verschillende gereedschappen in handen hebt waarmee je blijvend jezelf kan helpen.

Angst en paniek

Bij een paniekaanval heb je last van intense aanvallen van angst die gepaard gaan met lichamelijke symptomen zoals hyperventilatie, een duizelig gevoel en hartkloppingen. Vaak heb je het idee dat je een hartaanval krijgt of dat je gaat flauwvallen. Anti-depressiva werken ongeveer even goed bij paniekaanvallen als Cognitieve Gedragstherapie, maar de effecten van cognitieve therapie zijn langdurend en er bestaat twee keer zo weinig terugval als bij het gebruik van medicatie, vandaar dat Cognitieve Gedragstherapie de voorkeur heeft. Psycholoog Berkel en Rodenrijs geeft cognitieve gedragstherapie bij angst en paniek. De therapie omvat ongeveer 10 sessies waarin je leert om minder angstig te worden voor wat je in je lichaam voelt bij een paniekaanval. Cognitieve gedragstherapie is in de meeste gevallen succesvol. Rond de 70% komt van de paniekaanvallen af. 

De psychologen

jeroen-rohde

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog/coach

Bekijk profiel

Annalisa Berends

Annalisa Berends

Psycholoog-NIP/coach

Bekijk profiel

niall-jassim

Niall Jassim

GZ-Psycholoog/coach

Bekijk profiel

Online psycholoog

Berkel en Rodenrijs

Al onze therapie en coaching kan op onze locatie in het centrum van Gouda worden gedaan. Zoek je liever coaching in Berkel en Rodenrijs zelf? Denk je dat de reistijd naar Gouda te ver is? Dan is het een mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving een videogesprek voeren met je online psycholoog te Berkel en Rodenrijs. We kunnen gesprekken op locatie ook combineren met online sessies. De coaching in Berkel kan ingevuld worden naar wens. In de praktijk hebben we gemerkt dat online psychologische hulp goede resultaten oplevert, en dat bijna alles wat we in de praktijkruimte doen ook online kan. Onze cliënten komen ook uit Woerden, Waddinxveen en Nieuwerkerk. 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda