Coaching bij werkstress

Hoe houd ik mezelf op de been bij zoveel werkstress?

Je loopt voortdurend op je tenen op het werk en je voelt je aanhoudend gestresst. Het lijkt alsof je steeds achter de feiten aanloopt. Je vraagt je af hoe lang je dit gaat volhouden. Bij coaching op werkstress leer je de symptonen van werkstress te herkennen en op tijd maatregelen te nemen ter vermindering van stressgevoelens.

coaching in gouda

Coaching bij werkstress

Bij coaching bij werkstress leer je omgaan met stressvolle gedachtes bij jezelf op te sporen en weet je deze om te buigen naar meer helpende gedachtes. Daarnaast krijg je inzicht in de factoren die in het werk een rol spelen bij stressgevoelens en creëer je ideeën over eventuele aanpassingen in het werk die je bij je leidinggevende naar voren kan brengen. Verder is er aandacht voor het vertonen van ander gedrag en ga je hiermee oefenen in de werksituatie zoals bijvoorbeeld meer delegeren of vaker nee zeggen. 

Veelgestelde vragen

Ik ben overspannen door een arbeidsconflict. Kan de therapie mij helpen?

Elk arbeidsconflict is natuurlijk anders. De coaching helpt je niet het arbeidsconflict op te lossen, maar wel je overspannen gevoel te verminderen. Je gaat oefenen hoe je in dergelijke situaties het beste kan reageren.

Wat voor coaching bieden jullie aan voor stress door een te hoge werkdruk?

De coaching helpt je symptomen te herkennen, waardoor je op tijd maatregelen kunt nemen om de stress te beperken. Je leert omgaan met stressgevoelens. Daarnaast adviseren wij je in handelen op het werk.

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda