Coaching bij werkstress

Hoe houd ik mezelf op de been bij zoveel werkstress?

Je loopt voortdurend op je tenen op het werk en je voelt je aanhoudend gestresst. Het lijkt alsof je steeds achter de feiten aanloopt. Je vraagt je af hoe lang je dit gaat volhouden. Bij coaching op werkstress leer je de symptonen van werkstress te herkennen en op tijd maatregelen te nemen ter vermindering van stressgevoelens.

Coaching bij werkstress

Bij coaching bij werkstress leer je omgaan met stressvolle gedachtes bij jezelf op te sporen en weet je deze om te buigen naar meer helpende gedachtes. Daarnaast krijg je inzicht in de factoren die in het werk een rol spelen bij stressgevoelens en creëer je ideeën over eventuele aanpassingen in het werk die je bij je leidinggevende naar voren kan brengen. Verder is er aandacht voor het vertonen van ander gedrag en ga je hiermee oefenen in de werksituatie zoals bijvoorbeeld meer delegeren of vaker nee zeggen. 

Coaching als preventie

DenkPro geeft coaching gericht op het beter functioneren in het werk om klachten zoals burn-out te voorkomen. De coachingstrajecten worden verzorgd door Jeroen Rohde, GZ-Psycholoog, gedragstherapeut en bestuurskundige en door Niall Jassim. Niall is GZ-Psycholoog en heeft bovendien een tweetalige achtergrond (Engels en Nederlands) en veel ervaring met problematiek bij expats.

Onze coaching is zowel bij onze psychologenpraktijk in Gouda als online te volgen. Via online beeldbellen kun je vanuit je woonkamer contact hebben met de psychologen, maar ook face-to-face gesprekken zijn mogelijk.

    Meer weten?