DE MEEST EFFECTIEVE OPLOSSING VOOR WERKGEVER ÉN WERKNEMER

Behandeltraject zonder wachtlijst: start vandaag nog met het herstel

Jouw zieke werknemer snel weer in zijn kracht

coaching bij somberheid op werk

Een medewerker die langdurig uitvalt door mentale klachten; een scenario dat liever niemand werkelijkheid ziet worden. In de eerste plaats is dit voor de medewerker zelf natuurlijk ontzettend vervelend. Maar ook collega’s en jij als werkgever of HR-medewerker hebben het zwaar te verduren. Want: hoe zorg je er nu voor dat alles soepel blijft verlopen, met een medewerker minder?

Bij DenkPro krijgt jouw medewerker de kans direct te starten met het herstel! Geen ellenlange wachtlijst zoals bij de GGZ, maar meteen een effectief traject in. Hoe fijn is dat? Al helemaal als je je bedenkt dat een zieke werknemer je als werkgever gemiddeld rond de 400  euro per dag kost.

Plan een gratis adviesconsult van 20 minuten in en ontdek de mogelijkheden voor jou als HR-medewerker/werkgever direct!

 

Van burn-out tot depressie: begeleiding voor ieder type klacht

Of je werknemer nu overspannen is, een burn-out heeft of dat er andere problematiek ten grondslag ligt aan zijn/haar klachten: met DenkPro komt je medewerker er weer bovenop. Niet alleen heeft DenkPro een rijke ervaring met het behandelen van werkrelevante problematiek. Ook is onze expertise op dit vlak breed.

Waar veel psychologen of coaches bijvoorbeeld geen begeleiding kunnen bieden voor klachten als depressie, een angststoornis, paniekaanvallen of een posttraumatische stressstoornis na een (auto-)ongeluk, kunnen wij dat wel. Met andere woorden: bij ons wordt jouw werknemer niet doorverwezen naar een GGZ-instelling. En dat is fijn. Want juist bij GGZ-instellingen kom je vaak op een ellenlange wachtlijst terecht.

Coach Gouda

Waarom werkgevers voor DenkPro kiezen

Altijd direct geholpen

Met welke werkgerelateerde problematiek jouw werknemer ook kampt; bij DenkPro start je het behandeltraject direct. Fijn voor je medewerker én voor jou. Mentaal ziekteverzuim kost je als werkgever immers zo’n 200 tot 300 euro per dag!

Arbeid als medicijn

De medewerker hoeft niet te wachten tot alle klachten over zijn om te starten met re-integreren. Spoedige re-integratie draagt juist bij aan het verminderen van de klachten.

Afstemming met werk

Bij DenkPro wordt de bedrijfsarts op de hoogte gehouden van het verloop van de behandeling. Daarnaast hebben we een driegesprek met jou, de psycholoog en de medewerker om de re-integratie te ondersteunen.

 

Wat klanten over ons zeggen

Mentale gezondheid voor onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. De samenwerking die we daarbij hebben met DenkPro is daarin onmisbaar. Bij DenkPro staat de deur voor onze medewerkers altijd open. Of het nu gaat om een gesprek over persoonlijke ontwikkeling of om eens in alle vertrouwen te kunnen sparren over mentale klachten: het team van DenkPro helpt graag en op een kundige manier.

Remco Zuidbroek

Eigenaar & HR Manager , DoubleSmart

In 5 stappen hersteld: de tijdlijn van een traject

01

Aanmelding en intake

Een eerste gesprek met de medewerker waarin we aandacht besteden aan de klachten, stressfactoren en het trajectverloop.

02

Offerte en intakeverslag bedrijfsarts

Als werkgever ontvang je een offerte voor het traject en de bedrijfsarts ontvangt een intakeverslag met het behandelplan.

03

Doelen stellen en evaluatie

Tijdens een tweede gesprek met de medewerker bespreken we zijn/haar doelen. Deze evalueren we in de gesprekken die volgen en we houden de bedrijfsarts aan het begin en halverwege het traject op de hoogte van het plan en de voortgang. Bij een stagnerende behandeling overleggen we met de bedrijfsarts welke acties we het best kunnen ondernemen.

04

Driegesprek met werkgever

Start je medewerker met de re-integratie? Indien gewenst gaan wij, jouw werknemer en jij als werkgever met elkaar in gesprek. Hierin bespreken wat je medewerker van jou nodig heeft om op een goede manier te re-integreren. Daarnaast krijg jij als werkgever hier de kans om aan te geven wat jij graag anders ziet in het gedrag van je medewerker (indien dit samenhangt met zijn/haar klachten). Denk aan zaken als ‘meer delegeren’ en ‘minder uitgebreide stukken schrijven’

05

Nadruk op gedachtes en re-integratie

Tijdens het re-integratietraject blijft je medewerker regelmatig met ons in gesprek gaan; net zo lang tot hij/zij volledig gere-integreerd is. In deze sessies besteden we aandacht aan gedachtes die negatieve emoties oproepen en die de medewerker tegenhouden in het werk.

coaching in gouda

De beste hulp: psychologen met jarenlange ervaring in het vak

Al veel van onze cliënten re-integreerden dankzij onze begeleiding op een gezonde manier. Onze coaches en psychologen hebben een rijke kennis van het vak en beschikken over alle expertise om je werknemer de beste begeleiding te bieden. Bovendien fijn is dat je medewerker zelf kiest met wie hij of zij het gesprek aangaat. Zo heeft je werknemer altijd een psycholoog die bij hem/haar en de problematiek in kwestie past.

jeroen-rohde

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog/coach

Cognitief gedragstherapeut

Annalisa Berends

Annalisa Berends

Psycholoog-NIP/coach

niall-jassim

Niall Jassim

GZ-Psycholoog/coach

niall-jassim

Sylvia de Leeuw

GZ-Psycholoog/coach

Wat je betaalt voor een gezond herstel van je medewerker

Concreet betaal je bij DenkPro € 155 exclusief btw per sessie. Is er sprake van vergoede zorg, zoals voor depressie of angstklachten? Dan bestaat er een mogelijkheid voor cofinanciering waarbij je een deel van de kosten kunt terughalen bij de verzekeraar.

 

Moge echter duidelijk zijn: een gezonde medewerker is natuurlijk goud waard. Een werknemer die thuiszit vanwege ziekte je als werkgever zo’n 400 euro per dag en daarbij blijft zijn/haar werk liggen. En bovenal is het natuurlijk heel belangrijk dat je medewerker er weer volledig bovenop komt en weer met plezier naar zijn/haar werk gaat.

 

Advies krijgen over het verminderen van mentaal verzuim?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda