Zelfvertrouwen vergroten op werk

Val ik niet door de mand?

Je merkt dat je onzeker bent over je werk en hoe collega’s naar je kijken. Je weet wel dat je je werk goed doet en je krijgt ook regelmatig complimenten maar toch voelt het niet zo en blijf je onzeker over jezelf in het werk. Je hebt voornamelijk aandacht voor je tekortkomingen en bij kritiek van bijvoorbeeld klanten kan je soms dagen uit het veld geslagen zijn.

coaching in gouda

Je zelfvertrouwen op werk vergroten in 7 stappen

Coaching ter vergroting van zelfvertrouwen in het werk maakt gebruik van een module waarbij je in zeven stappen je zelfvertrouwen in het werk vergroot. Doel is om een meer realistisch zelfbeeld te krijgen waarbij ruimte is voor zowel positieve als negatieve eigenschappen. Vaak weten mensen wel dat ze best goed zijn in hun werk, maar voelt het anders.

Deze zelfbeeldmodule besteedt daarom ook aandacht aan het meer voelbaar maken van het positieve zelfbeeld. Met een methode van zogenaamde contra-conditionering leer je bovendien om in kritische situaties, zoals bijvoorbeeld bij het krijgen van kritiek, het positieve beeld van jezelf vast te houden. Het voordeel van het volgen van een coachingstraject bij DenkPro is onze jarenlange ervaring in het werkveld en de achtergrond in bestuurskunde. Daarnaast zijn alle coachingstrajecten zowel op onze psychologenpraktijk in Gouda als online te volgen.

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda