Assertiviteit

Hoe kom ik voor mezelf op?

Je bent in het werk iemand die ofwel gretig ja zegt tegen nieuwe taken ofwel je raakt gespannen bij alleen al de gedachte om nee te zeggen. Ook heb je  moeite om je collega’s aan te spreken op zaken die je niet prettig vindt.

coaching in gouda

Coaching bij assertiviteit op werk

Tijdens de coaching leer je methodes om voor jezelf in het werk op te komen en vaker nee te zeggen waarbij je ook rekening houdt met de gevoelens en belangen van anderen. Je leert te oefenen met zogenaamd assertief gedrag.

Vooral is er aandacht voor belemmerende gedachtes die assertief gedrag op het werk in de weg staan. Want vaak weet je bijvoorbeeld wel hoe je nee moet zeggen, maar is er iets wat je hierin tegenhoudt zoals bijvoorbeeld schuldgevoel of angst voor een conflict. Na het volgen van het coachingstraject assertiviteit op werk kun je beter voor jezelf opkomen, krijg je meer zelfvertrouwen en zal je werkstress afnemen.

Veelgestelde vragen

Leer ik bij de coaching om voor mijzelf op te komen?

Ja, sterker nog. De coaching leert je manieren om voor jezelf op te komen zonder dat het ten koste gaat van andere factoren of relaties. 

Wat bevordert de coaching buiten assertiviteit nog meer voor mij?

De coaching zorgt ervoor dat je je zelfverzekerder voelt en het vermindert stress. De coaching heeft dus effect op meerdere persoonlijke aspecten.

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda