Psycholoog Boskoop

Psycholoog in Boskoop zonder wachttijd

therapie

Psychologenpraktijk in Boskoop

DenkPro is een kleinschalige psychologenpraktijk die gevestigd is in Gouda, in de buurt van Boskoop. Bij ons werken twee psychologen met veel ervaring. Kwaliteit staat voorop bij ons en er is geen wachtlijst. Voor hulp bij een depressiepaniekaanvallen, en bij traumatische ervaringen kun je bij ons terecht. We richten ons ook op het behandelen en coachen van werkgerelateerde vragen, zoals een burn-out. De psychologiepraktijk is gevestigd in Gouda, in de buurt van Boskoop.

Coaching Boskoop

DenkPro is een goede optie als je opzoek bent naar een coach in de buurt van Boskoop. Met onze coaching willen wij voorkomen dat je klachten aan blijven houden of verergeren en uitvalt door bijvoorbeeld een burn-out. 

Onze coaches helpen met het verbeteren van de werkprestaties, bijvoorbeeld door te leren delegeren. Er schuilen vaak bepaalde overtuigingen achter niet effectief gedrag. Deze overtuigingen zullen onderwerp zijn tijdens het coachingsproces. Dit kan zijn dat je het idee hebt dat als jij het niet doet, dat anders niemand het doet. Geleidelijk leer je overtuigingen te herkennen en te veranderen met onze coach. De coaching kan ook gericht zijn om de ervaren werkdruk te verminderen, omdat je met stressopwekkende ideeën leert om te gaan.  

Hoe wij werken?

Aan het begin van de behandeling worden er duidelijke doelen gesteld. We gebruiken wetenschappelijk onderbouwde methodes en evalueren regelmatig. Bij ons heb je geen last van ingewikkelde toelatingsprocedures, je krijgt geen lange vragenlijst en we wisselen niet van behandelaren, je behoudt dus altijd dezelfde psycholoog. De behandeling zal uitgevoerd worden door de psycholoog die ook de intake heeft gedaan. 

Tussen de behandelingen krijg je verschillende opdrachten. Dan kan je thuis oefenen met wat je hebt geleerd. Het belangrijkste is dat je over verschillende hulpmiddelen beschikt die je ook na het traject kan blijven gebruiken. 

De psychologen

jeroen-rohde

Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog/coach

Bekijk profiel

Annalisa Berends

Annalisa Berends

Psycholoog-NIP/coach

Bekijk profiel

niall-jassim

Niall Jassim

GZ-Psycholoog/coach

Bekijk profiel

Therapie en coaching in Boskoop

Op locatie in het centrum van Gouda kunnen al onze therapie– en begeleidingswerkzaamheden gedaan worden. Heb je liever coaching in Boskoop zelf, omdat je de afstand te ver is? Dan bieden wij videogesprekken met een online psycholoog in je vertrouwde omgeving aan. Er is ook een mogelijkheid om online gesprekken te combineren met live gesprekken.

We hebben in de praktijk gemerkt dat online psychologische hulp goede resultaten oplevert en dat alles online kan wat we ook in de praktijkruimte doen. Wij hebben ook cliënten in de regio, bijvoorbeeld uit Woerden, Waddinxveen en Nieuwekerk aan den IJssel. Wil je meer weten over onze psychologenpraktijk? Neem dan vrijblijvend contact met een van onze psychologen.

Meer weten?

coaching in gouda
coaching in gouda
coaching in gouda